Evenementenbeveiliging

De veiligheid voor, tijdens en na een evenement is bij ons in goede handen. Door veel ervaring te hebben opgedaan binnen de evenementenbranche kent Solid Guards Security het proces van veiligheidsplan tot uitwerking in de praktijk. Evenementen kunnen heel breed worden genomen. Dit kan variëren van muziek-, culturele-, sport- tot aan politieke evenementen. Omdat het belangrijk is om op elk evenement de wensen van de organisatie in acht te nemen zal Solid Guards Security daarom vooraf en naderhand in gesprek gaan met de organisatie. Wat wordt er verwacht? Welk soort publiek hebben we mee te maken? Wat zijn de wensen omtrent gedragscodes? Dit zijn allemaal punten die tot in detail zullen worden uitgewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De evenementenbeveiliger

Om de veiligheid van de bezoekers, organisatie en de omgeving te waarborgen bezitten alle evenementenbeveiligers over de juiste kennis om dit te realiseren. Een frisse uitstraling, goede werkmentaliteit, mensenkennis en wetend hoe adequaat te handelen in kritieke situaties staat hoog in het vaandel bij Solid Guards Security. Samen dragen wij bij aan het succes van het evenement.

VIP

Bij diverse evenementen is een VIP-area aanwezig. Een apart maar belangrijk onderdeel binnen het evenementengebied. Belangrijk hier is dat men zich veilig voelt, maar dat deze ook exclusief blijft voor bevoegde mensen. Voor het betreden van deze VIP-area zal goed toezicht moeten worden wie hier wel en wie hier niet hoort te zijn. Ook zijn zij er verantwoordelijk voor dat alles ordelijk verloopt. Dit geldt niet alleen voor de veiligheid maar ook voor de sfeer die de organisatie wenst te creëren. Naast het strenge toezicht op de toegang, staan hier onze beste gastheren klaar voor uw VIP’s. Streng als het moet, met een glimlach omdat het kan.