Chauffeursdiensten

Auto + Privéchauffeur en/of beveiligingservaring

U kunt zich dankzij onze privéchauffeurs tijdens uw reis richten op zakelijke taken of ontspanning. Solid Guards Security beschikt over goed opgeleide beveiligers en uitermate gekwalificeerd privéchauffeurs in een. Bij het omgaan van onverwachte situaties zijn onze privéchauffeurs erop getraind en gecertificeerd om de juiste handelingen te verrichten. De privéchauffeurs zijn ten alle tijden alert en bieden een zeer aangename rijstijl. Al onze chauffeurs zijn service gericht, hebben een representatieve uitstraling en zijn in staat om in te grijpen bij levensbedreigende situaties. De vaardigheden van onze privéchauffeurs worden afgestemd naar uw wensen. Voor meer info, neem direct contact met ons op.

 

Auto + Directiechauffeur en/of beveiligingservaring

Solid Guards Security geeft u ALL-inclusief service met onze CCV-diploma gecertificeerde vakmensen. Op basis van uw wensen kiezen wij de ideale chauffeur. Indien u extra veilig wilt reizen dan kunt u kiezen voor een chauffeur met beveiligingservaring. Het is ook mogelijk om een directiechauffeur aan het stuur en een persoonsbeveiliger ernaast te kiezen. U wordt dan naar uw plaats van bestemming gereden terwijl u uw vergadering of presentatie voorbereidt, zich nog even inleest of mensen contacteert. Tegelijk zorgt Solid Guards Security voor uw veiligheid tijdens uw comfortabele reis wanneer u productief bezig bent in een van onze luxe auto’s. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over verschillende mooie, elegante auto’s zoals Mercedes S-klasse(2016), Audi A8(2015), BMW 7-serie(2015), Hummer H2 (2010) en Cadillac Escalade (2015). Deze auto’s zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel, professioneel en ook een goede eerste indruk maakt bij uw bestemmingen. Voor meer info, neem direct contact met ons op.

 

Persoonsbegeleiding

Bent u slecht ter been of heeft u een andere fysieke beperking? Solid Guards Security chauffeurs ondersteunen u tijdens het in en uitstappen. Indien de auto’s niet geschikt zijn voor u, dan kan Solid Guards Security voor andere auto’s zorgen naar wens zoals een Mercedes Vito.

 

Alleen chauffeurs huren

Solid Guards Security chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben een representatieve uitstraling. Tuurlijk is het ook mogelijk dat een van onze chauffeurs met uw eigen auto, u vervoert van A naar B. Wij bieden u chauffeurs aan met een training in levensreddend handelen, en/of ervaring met beveiliging en/of met begeleiding. Voor meer info, neem direct contact met ons op.

 

Trouwauto + Chauffeur

Solid Guards Security chauffeurs staan ten alle tijden ook klaar voor bruidsparen. Wat is er nou mooier dan trouwen met de partner van je dromen! Daarom willen wij onze bijdragen leveren aan de bruidsparen met onze trouwauto + chauffeur actie. Wij zijn helaas geen autoverhuurbedrijf en kunnen helaas onze auto’s ook niet los verhuren. Maar staan altijd open om met een van ons chauffeurs onze dienst te vervullen op uw mooie trouwdag, waar Solid Guards Security het rijden van u overneemt om de gehele dag veilig en comfortabel af te ronden. Voor meer info, neem direct contact met ons op.

T1 T2